Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: «بیش از 20 قطعه صنعتی مشمول تحریم دشمنان را با بومی‌سازی و مهندسی معکوس در اختیار صنعت قرار داده‌ایم که برخی از این قطعات به تولید انبوه رسیده‌اند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سیرجان، دومین نمایشگاه بین‌المللی زنجیره تأمین فولاد «سیمکس» از شامگاه شنبه با هدف تعادل‌سازی زنجیره فولاد در راستای تحقق اهداف فولادی در افق 1404 و با حضور مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و جمعی از مدیران و فعالان تشکل‌های صنعتی و معدنی در فضایی به وسعت بیش از 8 هزار متر مربع به مدت سه روز از 5 بهمن در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان کار خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نمایشگاه بخش‌های مختلف واحدهای صنعتی و معدنی زنجیره تأمین فولاد همچون اکتشاف و استخراج، بهره‌برداری و فرآوری، تجهیزات آزمایشگاهی و زمین‌شناسی، تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی و معدنی حضور پیدا کرده و آخرین دستاوردهای خود را در معرض نمایش می‌گذارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در حاشیه برگزاری این رویداد بزرگ در این واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان همچون سال‌های گذشته در راستای اسناد بالادستی و مأموریت‌هایی که به آن محول شده در حال تبدیل شدن  به یک دانشگاه حل مسئله و دانشگاهی در جوار صنعت است.

علی یعقوبی‌پور افزود: در این راستا برنامه‌هایی را تدوین کرده‌ایم که بخشی از این برنامه‌ها زمینه‌ساز برگزاری نمایشگاه  بین‌المللی صنایع معدنی با محور فولاد است.

وی اظهار کرد: در دومین نمایشگاه بین‌المللی زنجیره تأمین فولاد بیش از 100 شرکت فعال مطرح کشور در زمینه فولاد فعال هستند و ازآنجاکه منطقه معدنی و صنعتی گل‌گهر به عنوان قطب مهم زنجیره تولید فولاد کشور در شهرستان سیرجان قرار دارد، این نمایشگاه تنها رویداد صددرصد تخصصی زنجیره صنعت فولاد کشور محسوب می‌شود.

تأکید بر تبدیل واحد سیرجان به دانشگاه حل مسئله

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با اشاره به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  درباره تبدیل‌شدن به دانشگاه حل مسئله گفت: اگر بخواهیم به یک دانشگاه حل مسئله و کارآفرین تبدیل شویم باید بحث مهارت‌آموزی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

یعقوبی‌پور متذکر شد: باید در چنین نمایشگاه‌هایی حضور داشته باشیم و خودمان را معرفی کنیم و مشکلات صنعت را احصا کرده و در راستای رفع این مساپل گام برداریم.

وی، حضور دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به عنوان میزبان این نمایشگاه را امری مهم  دانست و گفت: بیش از 8 هزار متر فضای نمایشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان موید این موضوع است که اراده قوی و محکمی برای پیشبرد اهداف عالی دانشگاه داریم تا بتوانیم به دانشگاه مدنظری که در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی است تبدیل شویم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا گفت: تأمین قطعات مورد نیاز صنایع شهرستان سیرجان که یکی از بزرگ‌ترین قطب‌های فولادی کشور است موضوع مهمی است.

یعقوبی‌پور تشریح کرد: امروز بیش از 20 قطعه صنعتی مشمول تحریم دشمنان را با بومی‌سازی و مهندسی معکوس در اختیار صنعت قرار داده‌ایم که برخی از این قطعات تست‌ و تأیید شده‌اند و به تولید انبوه نیز رسیده‌اند و برخی دیگر در طی مراحل تست‌های آزمایشگاهی هستند. 

به گزارش آنا، نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی و زنجیره تأمین فولاد (سیمکس 2020) که سال گذشته در کرمان برگزار شد، امسال با توجه به ظرفیت‌های منطقه صنعتی و معدنی گل‌گهر در شهرستان سیرجان با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در محل این واحد دانشگاهی برگزار شده است. این نمایشگاه بر دستاوردها و تبادل اطلاعات در حوزه بومی‌سازی تمرکز ویژه‌ای دارد.

همزمان با برپایی دومین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی و زنجیره تأمین فولاد (سیمکس 2020) چند چند نشست تخصصی در حوزه چالش‌های زنجیره تأمین فولاد با موضوعات مختلف از جمله «نیاز به انقلاب در استخراج سنگ آهن»، «چالش‌های حمل و نقل در زنجیره تکمیل فولاد»، «فرصت‌های بومی‌سازی رهاورد تحریم» برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: صنعت دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان سیرجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۰۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی

مسئول بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی در جلسه سیاست‌گذاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه گفت: پایگاه‌ها در سطح دانشگاه باید احیا شود و تشکیلات‌سازی، شبکه‌سازی و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم است که باید در برنامه‌ی اجرایی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رضا نصیرزاده مسئول بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی در جلسه سیاست‌گذاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه با تقدیر و تشکر از زحمات بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه گفت: احیای پایگاه‌ها در سطح دانشگاه اولین مطالبه‌ی من از شما است.

مسئول بسیج دانشجویی ادامه داد: تشکیلات‌سازی، شبکه سازی و جریان سازی ۳ اصل مهم است که باید در برنامه‌ی اجرایی قرار گیرد.

نصیرزاده با تأکید بر اخلاق مداری در بدنه‌ی بسیج دانشجویی گفت: دانشجوی بسیجی باید از جنبه‌های علمی، اخلاقی و اعتقادی در دانشگاه الگو قرار بگیرد و از ایجاد حاشیه پرهیز کند.

مسئول بسیج دانشجویی در پایان ضمن تأکید بر فعالیت هدفمند فضای مجازی گفت: برنامه‌های ویژه‌ای در حوزه‌ی آموزش برای تمام دانشجویان خواهیم داشت، همچنین درحال برنامه ریزی و تشکیل اتاق فکر برای بسیجیان ادوار هستیم تا ضمن استفاده از تجربیات ارتباط ما با این دانشجویان نیز حفظ شود.

هوتن حسابی مسئول بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در ادامه گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد در این مدت و با حفظ روحیه‌ی بسیجی و در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) حرکت برنامه‌های تأثیرگذاری را در سطح استان اجرا کرده است.

در این جلسه اعضای شورای حوزه و پایگاه‌ها به بیان نظرات و برنامه‌های خود در ماه‌های آینده پرداختند و در پایان نیز از خادمین کاروان شهید عباس دانشگر که در اردوی راهیان نور حضور فعال و مؤثر داشتند تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • رئیسی: تحریم در ایران هرگز به نتیجه نرسید و پس از این هم نمی‌رسد
  • نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی؛ نشانه تحریم‌ناپذیری ایران
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی